ONS BESCHIKBAAR AANBOD IS NU ONLINE

Per m3-opslag | opslag per kubieke meter.

Soms heeft u minder opslagruimte nodig en enkel een "paar kubieke meter". Ook hier hebben wij een oplossing voor. Whailey biedt een oplossing aan waarbij u per 'm3' huurt. Het grote voordeel is de flexibiliteit. De benodigde ruimte kan makkelijk worden terug, maar ook opgeschaald. Heeft u meer ruimte nodig, dan wordt dit naar uw behoefte aangepast, evenals de periode waarover uw opslag nodig heeft.

Deze dienst is in het bijzonder interessant voor diegene die wat klein meubilair, oudere maar nog goede apparatuur of zelfs een (motor)fiets in de weg heeft staan. Het is niet rendabel daar een hele box voor te huren. Ook is deze dienst interessant voor expats; flexibele ruimte om tijdelijk spullen op te slaan.

Uw spullen worden verzekerd(+) opgeslagen en u heeft er verder geen omkijken meer naar. Bij het afnemen van deze dienst, neemt u ook een dienst af voor het transport. wij halen het op en leveren het weer af indien gewenst. Uiteraard is het ook mogelijk zelf uw goederen aan te bieden. Er zijn ruime mogelijkheden, dus schroom niet om met ons contact op te nemen.

Onderstaand treft u de prijzen aan welke aantrekkelijker worden bij meer afname. Het kantelpunt zit rond 24m3, waarbij vanaf die grootte het interessanter is een box te huren.

Prijzen voor m3 opslag met een standaarddekking:

Ruimte voor een periode van 1 maand
1m3€ 22,95
2m3€ 31,95
2m+3€ 31,95+ € 8,- per extra m3
 
Ruimte voor een periode van 2 maanden, prijzen per maand
1m3€ 20,95
2m3€ 29,95
2m+3€ 29,95+ € 7,- per extra m3
 
Ruimte voor een periode van 1 jaar, prijzen per maand
1m3€ 17,95
2m3€ 26,95
2m+3€ 26,95+ € 7,- per extra m3
 


+) Standaard dekking tot € 2.000,-. Uiteraard kunnen wij tegen andere tarieven een hogere dekking aanbieden.

*) In principe rolt een overeenkomst na verlopen door met afgesproken tarieven, maar kan uiteraard verlengd worden met de passende prijzenstaffel.

De vermelde prijzen zijn exclusief btw.